maanantai 20. tammikuuta 2014

Kysymyspostauksen paikka!

No niin. Moni on toivonut jonkinlaista tarkempaa esittelypostausta itsestäni. En haluaisi hirveästi kertoa itsestäni yksityiskohtia täällä blogissa. Mutta olen ihan tavallinen 18-vuotias nuorinainen. Käyn lukiota viimeistö vuottani. Lukio on ollut välillä raskasta, välillä helppoa mutta selvitty ollaan kuitenkin. Harrastan ratsastusta ja hyvän fiiliksen päällä ollessa myös juoksemista. Välillä mun on vaikea pitää motivaatiota yllä, koska innostun nopeasti mutta innostus usein laskee ihan yhtä nopeasti.
Ja ei en ole koskaan harrastanut mitään syömisvammailuja, mutta laihdutin viime talvena nopeasti 10kg. Koulu kuitenkin painoi päälle, enkä enää ehtinyt ajatella syömisiäni tai liikkumista joten  ne tulivat nopeasti takaisin. Siihen painoon haluaisin takaisin ja sen takia blogin perustinkin - motivaatioksi. Katsotaan miten tämä etenee. Huonoja päiviä ja viikkoja tulee varmasti olemaan, mutta yritän kuitenkin pysyä oikeilla raiteilla.

Nyt kuitenkin haluaisin tietää mitä TE haluaisitte musta tietää! Koska sitä infoa on toivottu niin haluaisin, että te laittaisitte kysymyksiä tulemaan juuri siitä mikä teitä kiinnostaa. Yritän vastailla mahdollisimman moneen kysymykseen ja tehdä parhaani saadakseni teidän tyytyväisiksi :)!

Tänään en uutta postauta lupaa, mutta ehkä keskiviikkona tai torstaina.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti