torstai 9. tammikuuta 2014

5. Day

No niin fiksuna tyttönä unohdin tänään ostella patterit siihen vaakaan joten lukuja ei tosiaan saatu ei tänään eikä myöskään huomenna. Mutta tänään tuli ainenkin liikuttua. Kävin ratsastamassa noin tunnin ajan. On muuten tehokasta vaikka sitä ei kaikki aina uskokaan. Usein on seuraavana päivänä lihakset kipeet ja se kehittää hyvin keskivartalon lihaksia ja kehonhallintaa. Totakin on tullut harrastettua jo melkein kymmenen vuotta ja tuun toivottavasti harrastamaan vielä toisen mokoman ja enemmänkin. Kyllä noi elukat tuo jotain sisältöä elämään!
Sit niitä päivän syömisiä :)

Aamupala:
250ml karviais-boysenmarjakeittoa = 20 kcal

Lounas:
80g savulohta, salaattia (salaatti,tomaatti,kurkku) = 175 kcal

Päivällinen:
160g naudan lehtipihviä, salaatti (kurkku,tomaatti,salaatti) = 300 kcal

Iltapala:
½ proteiinipatukka, 2 nakkia, muutama siivu juustoa = 120kcal

Kulutus:
Ratsastus 1h = -310kcal
Kävely 3km = -124kcal

Yhteensä:
181kcal

Kävin ostamassa motivaatiossani uudet juoksuhousut ja -takin. Soc:ilta molemmat sellaisilla vihreillä yksityiskohdilla. Uudet lempparini! Viikonloppuna ois tarkotuksena lähteä elokuviin ja mietin kovasti, että mitähän mä voin siellä syödä, koska karkit,sipsit ja popparit on totaalisesti pannassa.  Tulin siihen tulokseen, että jos otan kermaviili-dipin ja kurkkua sekä jonkun protskupatukan niin eiköhän noista ihan hyvät leffaeväät saada :).
Liittykää toki LUKIJOIKSI ihan rohkeesti. Nyt kyllä tulee sivunkatseluita ihan suhteellisen paljon, mutta lukijoita yhä pyöreät 0, joten mukaan ihan rohkeasti vaan!




3 kommenttia:

  1. Hei,
    Ex-anorektikkona pyydän suo lisäämään kaloreita. Mä aloitin myös ton 100-500 kcl päivässä laihduttamisen ja tulos ei ollut hyvä. Kynnet irtosivat, menkat katosivat, hiukset irtoili ja olin kokoajan allapäin. Kun olin päässyt superriutuneeseen kuntoon, 175\45 alkoi hullu ahmiminen ja lihoin 15 kiloa parissa kuussa. Olen nyt syönnyt 1300-1600 kcl päivässä ja liikkunut viikottainja paino on 175/55. En kärsi enään hirveästä palelusta, unettomuudesta tai siitä stressaamisesta kaloreiden kanssa. Please, syö päälle 1000 kcl. Laihdut ihan varmasti. Tiedän, että alussa painon putoamisesta tulee super hyvä fiilis ja motivaatio on kohillaan. Varo vaan, ettei se sla hallita elämää ja pian huomaat että vuodet kuluu vain kaloreita laskien! Tsemppiii!!

    VastaaPoista
  2. kiitos vinkeistä ja tsempistä :)! Olen kyllä itsekin huomannut että noita kaloreita pitäisi saada enemmän ettei tosiaan mene liiallisuuksiin. Toivin että niitäkin alkaa kertymään sitte vähän enemmän kun tän kuukauden vähä hiilarinen dietti loppuu. Niissä hiilareissa kun sitä energiaakin on jo sitten enemmän. Noikin määrät on tosiaan arvioita, joten voi hyvinkin olla että kaloreita todellisuudessa kertyy enemmän.

    VastaaPoista
  3. Olis kiva jos tekisit postauksen jossa kertoisit enemmän lähtökohdistas, mitat, laihdutustaustaa yms

    VastaaPoista