tiistai 7. tammikuuta 2014

3. Day



Aamupaino  59,9kg joten kuudenkympin alle mennään :). Tänään oli eka koulupäivä uuden ruokavalion kanssa. Oli kieltämättä vähän outoa mennä kouluun omien eväiden kanssa, kun kaikki muut hakivat linjastolta. Koulussa oli vielä pullaakin, mutta ei,meikä syö salaattia ja possua. Mulla oli kylä kieltämättä varmasti paljon maukkaammat ruuat verrattuna siihen koulun lihakeittoon.
Kävin tänään myös juoksemassa pitkästä aikaa. Se oli paljon kivuttomampaa kuin olin odottanut. Oletin, että hengästyn kuoliaaksi ensimmäisen kilometrin aikana, mutta juoksin lenkin itseasiassa kovempaa kuin silloin kun olin mielestäni paljon paremmassa kunnossa kuin nyt. Tänään oli siis hyvää juoksupäiväkin.

Aamupala:
Kuningatar piltti = 70kcal

Lounas:
150g porsaan ulkofileetä, salaattia (jossa fetaa,kurkkua ja tomaattia) = 218kcal

Päivällinen:
Munakas (jossa juustoa,tomaattia ja maitoa) =200kcal

Lisäksi vettä ja cola zeroa

      - Juoksulenkki 30 min =250kcal

Yhteensä: 238kcal

Yritän tässäs kovasti suunnitella noita huomisen syömisiä, enkä meinaa oikeen keksiä, mutta eiköhän se tästä. Löysin kaupasta kaikkia ihania vähä hiilarisia marjakeittoja ja proteiinijuomia, jotka toivottavasti on myös hyviä :). Ainenkin suklaa ja suklaa-banaani proteiini-shaket kuulostivat hyviltä!





3 kommenttia:

  1. Hyvin menee! Itselläkin laihdutus päällä ja samoissa lukemissa ollaan 59.9! Tavoitteena olis 45kg!:)tsemppiä! Ps mistä päin oot:)? Ois kiva saaha joku juttukaveri näistä asioista:)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mä aloitin vastaavan projektin maanantaina..eli kolmas päivä menossa :) mulla lähtö paino 58 ja tavoite 50nyt ensin. Onnistuin tossa jo viime keväänä mutta syksyllä/jouluna kilot tuli takaisin :(( Tsemppiä sulle, tiedän kokemuksesta et toi on mahdiollista!! mukava lukea "kohtalotoverin" blogia :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanista kommenteista anot! Pitää varmaan kehittää joku tohon juttelutarkotukseen oleva säpö, koska en täällä blogissa halua omaa henkilöllisyyttäni tms paljastaa. Ilmottelen vaikka jossain postauksessa jos saan sellaisen tehtyä :)!

    VastaaPoista